Blog Layout 1

List of posts in Blog layout 2

Која е релацијата меѓу Management 3.0 и иднината на работењето?

Jan 17,21by admin

Развојот на технологијата е толку брз и динамичен што постоечките системи на организациско работење не можат да го држат чекорот …

Read More

Како Scrum тимовите работат на далечина?

Jan 17,21by admin

Сакате да откриете како Scrum тимовите работат на далечина? Прочитајте го текстот на нашата колешка Paulene Dugue објавен на страната …

Read More

Агилноста пристигна во HR и се шири со огромна брзина

May 10,18by admin

Агилноста во HR е филозофија, култура, мајндсет, но и сет креативни алатки и одлични менаџерски практики, кои влечат корен од …

Read More
© 2022 Agile.mk All rights reserved.