Management 3.0

17

Jan'21

Која е релацијата меѓу Management 3.0 и иднината на работењето?

Развојот на технологијата е толку брз и динамичен што постоечките системи на организациско работење не можат да го држат чекорот …

Read More

10

May'18

Агилноста пристигна во HR и се шири со огромна брзина

Агилноста во HR е филозофија, култура, мајндсет, но и сет креативни алатки и одлични менаџерски практики, кои влечат корен од …

Read More
© 2022 Agile.mk All rights reserved.