scrum

17

Jan'21

Како Scrum тимовите работат на далечина?

Сакате да откриете како Scrum тимовите работат на далечина? Прочитајте го текстот на нашата колешка Paulene Dugue објавен на страната …

Read More

10

May'18

Агилноста пристигна во HR и се шири со огромна брзина

Агилноста во HR е филозофија, култура, мајндсет, но и сет креативни алатки и одлични менаџерски практики, кои влечат корен од …

Read More
© 2022 Agile.mk All rights reserved.