Станете инструктор

Доколку сакате да направите значајна промена во вашата кариера, да совладате нови агилни вештини, да бидете опкружени со луѓе кои ќе ги обучувате, менторирате и оценувате и патем, да бидете добро финансиски наградени, контактирајте не уште денес и станете наш колега.

 

Отворени сме за соиграчи, кои со пасионирани од агилноста и ги живеат агилните вредности.

 

Доколку уживате во учење и обучување, доколку сакате нови предизвици, имате претприемачки начин на размислување и сакате да работите со виртуелен тим, контактирајте не уште денес!

Пополнете ја формата и веднаш ќе ве контактираме.

Регистрација на инструктор
© 2022 Agile.mk All rights reserved.