Како Scrum тимовите работат на далечина?

Сакате да откриете како Scrum тимовите работат на далечина?

Прочитајте го текстот на нашата колешка Paulene Dugue објавен на страната на нашата партнерска организација Scrum Assembly на следниот линк.

Уживајте!

January 17, 2021
© 2022 Agile.mk All rights reserved.